Goedkoopste Usenet provider 2019

Geplaatst op 2018-09-15 - 16:32:02

Afgelopen jaren zijn de usenet providers aardig opgeslokt door de grote jongens uit de Verenigde Staten.
Dit betekent dat er goed gezocht moet worden wie de leverancier is van deze resellers, zodat je niet in dezelfde vijver zit te vissen.
News Connection is sinds juli 2018 gesloten in verband met een rechtszaak aldus hier. Er gaan ook geruchten dat Place2Home gerunt/gehost wordt door deze partij en daarom de deuren moest sluiten.

Gelukkig is er op Usenet nog aardig wat te doen, echter dien je een goede provider te zoeken. Een provider met meer dan 1000 dagen heeft bijna geen zin meer. De vele goede spots zitten binnen dit termijn.
Naast een abbo op Usenet moet je ook een provider treffen die VPN aanbiedt, zodat je veilig kan internetten en usenetten. Als we de highwinds providers weglaten blijven er Usenet providers over die als backend Abavia, Giganews, Cheapnews hebben.
De usenetproviders die naast Usenet ook VPN aanbieden zijn Giganews en Cheapnews.
Met de huidige prijsstelling is Cheapnews het goedkoopste. Je kan gemakkelijk een usenet account kopen en direct een VPN account meebestellen. Zo heb je binnen 5 minuten een Usenet met VPN account.

Ons is opgevallen dat Cheapnews laatste tijd aardig wat Usenetdeals heeft via hun twitter en homepagina.
Zo heeft Cheapnews op het moment van schrijven een 250Mbit usenet account voor slechts : €59,-

Dus ben je op zoek naar een goedkope usenet provider 2019, met VPN en aardig wat leuke deals heeft: Cheapnews is jouw keuze.


image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image