VPN Server

Geplaatst op 2016-01-16 - 21:41:37

Met een VPN (Virtueel Prive Netwerk) kun je veiliger internetten. Welke VPN server met Nederlandse ondersteuning en hoe installeer je zo’n VPN op je pc, laptop of smartphone?

Wanneer je op een publieke Hotspot of WiFi zit wil je eigenlijk altijd beveiligd zijn. Er zijn genoeg hackers in cafe’s, eethuizen, restaurants aanwezig (of in de buurt), om jouw gegevens te sniffen en/of te hacken.
Wil je lekker veilig internettten, dan heb je een VPN nodig die jou beschermd. Niet alleen bescherm een VPN server je tegen sniffers en hackers, maar je bent ook anoniem online, dus niemand ‘weet’ wat je online doet.

We hebben gemerkt dat VPN voor de gemiddelde Nederlander moeilijk te begrijpen is, en dat het installeren ook vaak te ‘lastig’ is. De meeste VPN servers ondersteunen niet in het Nederlands, of zijn moeilijk te vinden.

VPN Server Nederland

Wij hebben gekeken naar VPN Server in Nederland die gemakkelijk te installeren zijn, en een Nederlands-talige support leveren.
Er zijn meerdere VPN servers Nederland, echter hebben wij ons beperkt tot een top 3. Lees de volgende paragraaf over VPN Server Nederland.

VPN Server installeren.

Het is belangrijk dat je een op je laptop, telefoon en of tablet gewoon beveiligd kan zijn. Niet voor even, maar continue. Wij hebben gekeken welke VPN server gemakkelijk te installeren is.
Een VPN server installeren moet dus op een Android, IOS en Windows telefoon, iPad en of Laptop/Macbook kunnen. Ideale situatie is dat je een programma download, je gebruikersnaam en password weergeeft van je VPN server en op verbinden klikt en klaar!

VPN Servers

Onderstaande 2 VPN servers leveren support in het Nederlands en is voor elke telefoon, pc, laptop een programma beschikbaar. Via deze VPN Servers ben je dus binnen 5 minuten beveiligd.


image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image